Yıldızkent Anaokulu
Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi 3. Ara Sokak 2/1 PALANDÖKEN/ERZURUM
.

VİZYON

Dünya’da uygulanan kabul görmüş Okul Öncesi Eğitim Programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmaktır.

MİSYON

Biz Yıldızkent Anaokulu olarak 36-68 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışlar kazandırarak Atatürk, Bayrak, Millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen,dürüst, ilkeli, çağdaş, hak ve sorumlulukları bilen kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

İkili

07.30-12:30 12:30-17:30